3D játékgépek

A videografika a dolgokat három dimenzióban ábrázoló képalkotó technológia követelménye. Ez megerősíti azt a meggyőződésemet, hogy minden 3D slot video slot. Azonban minden slot tekinthető 3D-s játéknak?

A klasszikus nyerőgépek után az első jelentős találmány a nyerőgépiparban a videojátékok megjelenése volt. A legrégebbi nyerőgépek hatalmas előrelépést jelentettek a klasszikus három- és öttárcsás gépekhez képest. A mai grafikailag fejlett opciókhoz képest azonban primitívek. Hasonlítsa össze a mai 3D-s játékgépek egyikét az első videojátékok egyikével.

Amikor megpróbálod megtalálni a saját definíciódat a nyerőgép-technológiára, egy problémába ütközöl: ugyanazok a szavak különböző emberek számára mást jelentenek. Például, lehet egyenlőségjelet tenni a video slotok és a 3D-s játékok közé? Találhatsz olyan embereket, akik nem értenek egyet azzal, hogy egy és ugyanaz.

Javasoljuk, hogy ingyenesen játsszon a Sizzling Hot játékkal, regisztráció nélkül a weboldalunkon.

Nyilvánvaló, hogy ez két teljesen különböző rendszer. Soha nem fogja összetéveszteni a korai videós játékgépeket a jelenlegi 3D-s játékgépekkel.

A 3D-s játékgépek cselekménye?

A legtöbb 3D-s játékgép beépített történettel rendelkezik. Ahogy játszol, haladsz a történetben. Különféle játékcélokat érhet el a fejlődéshez. A játékosok befektetnek a történetbe, ami az egyik legokosabb dolog, amit a kaszinók csináltak a játékgépeikkel. A legtöbb történet megköveteli bizonyos célok elérését és a következő szintre való előrelépést.

Hogyan működnek?

Nemrég játszottam egy 3D-s nyerőgéppel egy detektívtörténet alapján. Egy gyilkosság ügyében kellett volna nyomoznom. A játék következő fordulójába való továbbjutáshoz három különböző szintet kell feloldanod. Kifogytam a pénzemből, mielőtt kinyitottam volna a harmadik szintet. De úgy gondolom, hogy az első sikeres nyomozás után más szintek is voltak.

A story slotok így működnek: az összes pálya teljesítéséhez sok játékórát és sok pénzt kell befektetned. A játék, amit játszottam, a The Track társasjáték koncepcióján alapult. A játékban minden öt percben speciális pörgetéseket hajthat végre, hogy nyomokat találjon. Egy szinten meg kell találnod a gyilkos fegyverre mutató nyomokat. A következő szint a gyilkosság helyszínének megtalálása volt. A harmadik szintű nyomok a gyilkosra mutattak.

A pörgetés, amely a három szint egyikéhez adott támpontokat, véletlenszerűen indult a normál játék során. Egyszer csak egy speciális pörgetésem volt, máskor hét.

Nem játszottam eleget, de szerintem ötpercenként átlagosan három-négy pörgés van. Körülbelül három speciális forgatás kellett ahhoz, hogy az összes szerszámot összerakjam.

Kaszinó bónuszok

A játéknak vannak speciális bónuszkörei is, ahol az ingyenes pörgetések funkciói is vannak. Amikor elindítod a bónuszkört, választasz a gyanúsítottak között. Minden gyanúsított további bónuszokat ad az ingyenes pörgetésekért.

A játékot ügyesen úgy tervezték, hogy a következő bónuszkörig játsszon. A játékos nem adja fel, amíg az összes szintet fel nem oldja. Ez arról szól, hogy pszichológiai szükségleteidet és vágyaidat használd, hogy motiválj a játék folytatására.

Minél tovább játszik a nyerőgéppel, átlagosan annál több pénzt kap tőled a kaszinó. Mint minden kaszinójátéknál, a pénznyerő automatáknál is várt kaszinóhozam a dollárban.

XMas Party
Játék
Totems Of Gold
Játék
Shark’s Bay
Játék
Santa’s Jackpot
Játék
Ocean’s Treasures
Játék
Mistress Of Pyramid
Játék
Leprechaun’s Gold
Játék
HalloWin
Játék