Online Bingó

bingo-about-short

Online bingó játék

A bingó játék eredete az 1500-as évek közepéig nyúlik vissza, a Lo Giuoco del Lotto d’Italia néven ismert olasz nemzeti lottó részeként. A résztvevők kaptak egy darab számozott négyzetekkel ellátott papírt, és nyertek, ha a papírjukon szereplő számok megegyeznek a hívó szövetzsákjából húzott számokkal. Bár az 1900-as évek elejéig nem hívták bingónak, ez a játék eredete.

Az idő múlásával a bingó jelentős változásokon ment keresztül, a papírkártyákat a számítógép képernyője, a vászonzsákokat pedig véletlenszám-generátorok váltották fel. Az online szerencsejáték 1996-os bevezetése tovább növelte a bingó népszerűségét, és ma már több ezer ember élvezi a játékot napi szinten az interneten keresztül.

Wild Texas
Játék
Jacks or Better
Játék
Double Double Bonus
Játék
Joker Poker
Játék
Jacks or Better
Játék
Deuces Wild
Játék
Bonus Deuces Wild
Játék
All Aces Poker
Játék
Aces and Eights
Játék
Aces and Faces
Játék
Jacks or Better
Játék
Aces and Faces
Játék
Jacks or Better Double Up
Játék
Casino Hold’em
Játék
Tens or Better
Játék
Deuces Wild
Játék
Three Card Poker
Játék
Three Card Poker Deluxe
Játék
Tens or Better 5 Hand
Játék
Tens or Better 1 Hand
Játék
Tens or Better 50 Hand
Játék
Tens or Better 100 Hand
Játék
Tens or Better 10 Hand
Játék
Joker Poker 50 Hand
Játék
Joker Poker 5 Hand
Játék
Joker Poker 100 Hand
Játék
Joker Poker 10 Hand
Játék
Joker Poker 1 Hand
Játék
Jacks or Better 50 Hand
Játék
Jacks or Better 5 Hand
Játék
Jacks or Better 100 Hand
Játék
Jacks or Better 10 Hand
Játék
Jacks or Better 1 Hand
Játék
Deuces Wild 50 Hand
Játék
Deuces Wild 5 Hand
Játék
Deuces Wild 100 Hand
Játék
bingo-about-img-1

Az online bingó alapjai

Ha még új a bingó világában, és rábukkant erre a weboldalra, ne aggódjon! Mindent megtudunk, amit a bingóról tudni kell, beleértve a közös szókincset és az alapvető játéklépéseket.

Szerencsére a bingó egy nagyon egyszerű játék, amelyhez nem kell sok idő, hogy ügyessé váljon.

Az online játék egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a játékot, így nincs többé kifogás.

A bingó nem egy ügyességi játék, amelyhez rengeteg stratégiát és szabályt kell megjegyezni. Csak a szemed, a füled, a karjaidra van szükséged, és készen kell állnod arra, hogy jól érezd magad a „BINGO!”

Hogyan játssz online bingót?

A bingó egy népszerű játék, mert könnyű megtanulni és játszani. Csak néhány egyszerű szabály létezik, és nincs valódi stratégia vagy taktika.

Lépésről lépésre útmutatót adtunk azoknak a kezdőknek, akiknek szükségük lehet néhány mutatóra, de az is lehetséges, hogy segítség nélkül elkezdhet bingó játszani.

 • Csatlakozzon egy bingó oldalhoz

  Az online bingó játék megkezdéséhez egyszerűen csatlakozzon egy bingó oldalhoz. A regisztrációs folyamat általában nagyon egyszerű a legtöbb webhelyen. A kezdéshez egyszerűen töltse ki az online űrlapot, és adja meg alapvető személyes adatait, például nevét, e-mail címét, születési dátumát, felhasználónevét és jelszavát. Ezt követően be kell helyezned némi pénzt, hogy elkezdhesd játszani. A megfelelő bingóoldal kiválasztása nehéz lehet, mivel számos lehetőség áll rendelkezésre az interneten. Kihívást jelenthet annak meghatározása, hogy melyik webhely felel meg az Ön számára, különösen akkor, ha nem ismeri a keresendő funkciókat.

 • Játék kiválasztása

  Miután regisztrált és finanszírozta fiókját egy bingó oldalon, ki kell választania a játszani kívánt játékot. A legtöbb oldalon számos lehetőség áll rendelkezésre, több tucat vagy akár több száz különböző játékkal. Különféle bingótípusokat találhat, mint például a 80-as és 90-labdás, mindegyikben több játéklehetőség is van. Bár több játékváltozat is elérhető, a játékmenetükben vannak kisebb eltérések. Ezek a különbségek magukban foglalják a nyeremények méretét, a nyerési mintákat és a játéktémákat. A legfontosabb szempont, amelyet figyelembe kell venni, a belépési költség. Ha még nem ismeri a játékot, ajánlatos olcsó játékokkal kezdeni. Számos alacsony árú lehetőség áll rendelkezésre, és jó ötlet ezekkel kezdeni, amikor megismerkedsz a játékkal. Ha jól érzi magát, egy kis játék után növelheti a tétet. A játékok nehézsége változatlan, de a játék költsége és a nyeremény magasabb tét esetén növekszik.

 • Vásárolja meg játékkártyáit

  Miután kiválasztotta a játszani kívánt játékot, játékkártyákat kell vásárolnia. Ezeken a kártyákon meghatározott számú szám szerepel. Ahhoz, hogy jogosult legyen a nyereményre, vagy ki kell jelölnie a kártyán lévő összes számot, vagy meg kell jelölnie azokat egy meghatározott minta szerint, attól függően, hogy milyen játékszabályokat választott. A bingókártyák online vásárlása egyszerű folyamat, akárcsak az online bingó bármely más aspektusa. Kártyavásárláskor mindössze két döntést kell meghoznia.

 • Hány kártyát szeretne vásárolni?

  Akár konkrét kártyákat szeretne kiválasztani, akár véletlenszerűen választja ki azokat. Akár saját lapjait választja ki, akár véletlenszerűen választja ki azokat, a nyerési esélyei változatlanok maradnak. Több kártya vásárlása nemcsak növeli a nyerési esélyeket, hanem a költségeket is. Végső soron az Ön döntése, hogy mennyit kockáztat. A kártyák megvásárlása után a költségüknek megfelelő összeg levonásra kerül számlaegyenlegéről.

 • Jelölje meg kártyáit

  Ideje elkezdeni játszani. A játék egyszerű. Csak figyelnie kell a hívott számokat, és fel kell jelölnie a megfelelő számokat a kártyákon, ha azok megegyeznek. Nem kell aggódnia a komplikációk miatt. A legtöbb online bingó oldal rendelkezik automatikus daub funkcióval, amely automatikusan kijelöli a hívott számokat. Ez a funkció még egyszerűbbé teszi a játékot. Ahhoz, hogy nyereményt nyerjen a játékban, először ki kell jelölnie az összes számot, vagy ki kell töltenie a szükséges mintát. Előfordulhat, hogy egy gombra kell kattintania a nyeremény átvételéhez, ezért legyen figyelmes, különben automatikusan odaítélhető. Ha auto-daub-ot használ, akkor a díjat valószínűleg automatikusan odaítélik. Bár unalmasnak tűnhet, a hívott számok figyelése és a bingókártyán lévő meccsek előrejelzése valójában nagyon izgalmas lehet. Tehát a bingó lényegében erről szól. Izgalmas lehet, ha már csak egy vagy két szám maradt a nagy nyeremény megnyeréséhez.

Élő Bingo VS Online Bingo

Úgy tűnik, azon töprenghet, vajon a bingó mindenhol ugyanaz. A válasz az, hogy bár a bingó általában ugyanaz a játék, előfordulhat néhány eltérés attól függően, hogy hol tartózkodik.

Csakúgy, mint az online póker és az élő póker, az online bingó és az élő bingó lényegében ugyanaz a játék, de vannak kis eltérések. Ezeknek a különbségeknek a megértése megkönnyítheti az élő bingó játékról az online bingó játékra való váltást a hirtelen átállás helyett.

Az online bingóban beállíthatja, hogy az internetes bingó szoba automatikusan megjelölje a kártyáján lévő számokat, amikor hívják őket. Ezt „auto-daubing”-nak hívják.

Kényelem és nyitva tartás

Az online játék egyik fő előnye a kényelmi tényező, ami a fő oka annak, hogy sok játékost vonz.

A fő előny az, hogy rugalmasan játszhat, amikor az Ön kényelmét szolgálja.

Míg a fizikai bingó helyszínek nyitvatartási ideje korlátozott, az online bingó oldalak a hét minden napján, 24 órában elérhetők. Ez azt jelenti, hogy mindig találsz futó játékokat, függetlenül attól, hogy mikor szeretnél játszani.

Az egyik előny az, hogy rugalmasan játszhat annyi vagy kevés időt, amennyit csak akar.

A játékok gyorsabban véget érnek, és minimális várakozási idő van a játékok között.

Közösségi elem

Az élő játék társadalmi előnyt jelent, mivel személyesen léphet kapcsolatba másokkal.

Sokan nem csak a játék miatt szeretnek bingót játszani, hanem a társasági élmény miatt is, ami magában foglalja a barátokkal való találkozást és a találkozót, miközben elhagyják a házat. Az online bingónak azonban jelentős társadalmi vonatkozása is van, mivel a legtöbb webhely rendelkezik chatszobákkal, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy globálisan kommunikáljanak egymással, valódi közösségi érzést teremtve.

Dönthet úgy, hogy csak a játékokra összpontosít, ha nem szeretne részt venni ebben a vonatkozásban, de opcióként elérhető, ha érdekli.

Játékdíjak és jackpotok

A legtöbb játékos számára a játék fő célja az, hogy pénzt nyerjen, akár élőben, akár online játszanak, annak ellenére, hogy a közösségi szempont fontos. Ezért az elnyerhető nyeremények nagysága alapvető szempont, amelyet figyelembe kell venniük.

A bingó helyszínek különféle nyereményeket kínálnak, némelyikük nagyobbat is, különösen azok, amelyek olyan helyszínek hálózatához tartoznak, amelyek megosztják a nyereményeket és a jackpotokat. Az online bingó azonban általában vonzóbb nyereményeket kínál.

Ennek az az oka, hogy a nyereményalapokban több pénz van, mert többen vesznek részt online játékban.

Nevezési díjak

Az online játék egyértelmű előnyt jelent a nevezési díjak tekintetében, nem azért, mert lényegesen olcsóbb, mint élőben játszani, bár élőben rengeteg olcsó játék érhető el, hanem azért, mert az online elérhető nevezési díjak köre sokkal szélesebb.

Játékválaszték

Több játék érhető el az interneten, mint a fizikai helyszíneken. Szinte minden webhely számos játékot kínál, mint például a blackjack, a rulett és a nyerőgépes játékok. A rengeteg játék miatt nehéz lehet mindegyiket játszani.

Online VS élő bingó – a mi véleményünk

Élvezheti a bingózást online és élőben is, ha regisztrál egy online bingó oldalra, és ellátogat a helyi bingó helyszínekre. Az online bingónak azonban van előnye az élő játékkal szemben.

Ha érdekel az online játék, de még nem próbáltad, mindenképpen regisztrálj egy jó hírű bingó oldalra. Több száz online lehetőség közül néhány kiváló, míg mások alulmaradnak.

Következtetés

Az online bingó az online kaszinók népszerű játékává vált, digitális platformra hozva a szeretett játékot, és forradalmasítja a játékmódot. Egyszerűsége, közösségi oldala és hatalmas győzelmi lehetőségei a világ minden tájáról a játékosok kedvencévé tették. A különféle játéklehetőségekkel és progresszív jackpotokkal az online bingó mindenki számára kínál valamit. Egy olyan közösséget is létrehoz, ahol a játékosok kapcsolatba léphetnek egymással, beszélgethetnek, és együtt ünnepelhetik a győzelmeket, saját otthonuk kényelméből.

Az online bingó mindenki számára egyszerű és szórakoztató a vonzó grafikának és a könnyen használható felületeknek köszönhetően. Játszhat akár tapasztalt játékos, akár kezdő, és élvezheti a „Bingo!” kiabálás izgalmát és közösségét. a saját otthonodból.

XMas Party
Játék
Totems Of Gold
Játék
Shark’s Bay
Játék
Santa’s Jackpot
Játék
Ocean’s Treasures
Játék
Mistress Of Pyramid
Játék
Leprechaun’s Gold
Játék
HalloWin
Játék