Online Craps

craps-about-short

Craps online játék

A Craps egy izgalmas szerencsejáték-létesítmény-videojáték sok akcióval és fogadással. A Craps a kaland és a kockázat nagyszerű keveréke. Kiválaszthatod, hogy szerinted mely számok dobjanak egy páros kockakockát.

Eleinte a hagyományos Craps elrendezése ijesztőnek tűnhet, de némi játékmenettel azt találhatod, hogy egy jól megtervezett játék. Az egyszerűsítés kedvéért a Craps egy főtétből és több melléktétből áll.

Wild Texas
Játék
Jacks or Better
Játék
Double Double Bonus
Játék
Joker Poker
Játék
Jacks or Better
Játék
Deuces Wild
Játék
Bonus Deuces Wild
Játék
All Aces Poker
Játék
Aces and Eights
Játék
Aces and Faces
Játék
Jacks or Better
Játék
Aces and Faces
Játék
Jacks or Better Double Up
Játék
Casino Hold’em
Játék
Tens or Better
Játék
Deuces Wild
Játék
Three Card Poker
Játék
Three Card Poker Deluxe
Játék
Tens or Better 5 Hand
Játék
Tens or Better 1 Hand
Játék
Tens or Better 50 Hand
Játék
Tens or Better 100 Hand
Játék
Tens or Better 10 Hand
Játék
Joker Poker 50 Hand
Játék
Joker Poker 5 Hand
Játék
Joker Poker 100 Hand
Játék
Joker Poker 10 Hand
Játék
Joker Poker 1 Hand
Játék
Jacks or Better 50 Hand
Játék
Jacks or Better 5 Hand
Játék
Jacks or Better 100 Hand
Játék
Jacks or Better 10 Hand
Játék
Jacks or Better 1 Hand
Játék
Deuces Wild 50 Hand
Játék
Deuces Wild 5 Hand
Játék
Deuces Wild 100 Hand
Játék
craps-about

Mi az az Online Craps?

A Craps játékhoz fogadást kell kötni két kockadobás eredményére. A legfontosabb szabály, amelyet emlékezni kell, meglehetősen egyszerű.

A játékos két kockával dob, és összeadja az összeget. A többi játékos arra fogad, hogy a 7-es dobás előtt ugyanazt az összeget dobják újra.

A Craps rövid története

A craps pontos kezdete bizonytalan, de úgy gondolják, hogy a római hadsereg légiója gyártotta. A videojátékot eredetileg kockázatnak hívták, valamint csontból készült kockákat használtak. Ez az oka annak, hogy egyes hagyományos szerencsejátékosok azt állítják, hogy „gurulnak a csontok”, amikor craps-et játszanak.

Hazard az évek során óriási népszerűségre tett szert az arisztokraták és az óangol európai elit körében. Hamarosan népszerű videojáték lett a szerencsejáték-házakban. Később bemutatták Franciaországnak, ahol a „Craps” nevet kapta. A francia lakosok később elhozták a videojátékot az észak-amerikai Louisianába. Végül a videojáték a világ legszélesebb körben játszott szerencsejátékokkal foglalkozó vállalati videojátékai közé fejlődött.

John H. Winn, a „Modern Craps Papája” nevű kockagyártó jelentős előrelépést tett a játékban a 19. században. Létrehozta a „Do not Pass Bet”-et, és kidolgozta a meglévő craps-asztaltervet is. A „Don’t Pass Wager” ma is használatban van, és lehetővé teszi a játékosoknak, hogy mind a kockát dobó személyre, mind a másikra fogadjanak.

craps-about-img-1

Craps játék online kaszinóban

A játékmenet, a szabályok, a fogadások és a nyeremények megegyeznek, függetlenül attól, hogy fizikai kaszinóban játszik-e vagy sem. A szembetűnő különbségek a jelenlévő személyek, például a kaszinó személyzete és más játékosok. Pontosabban, három fő ember dolgozik a craps asztalon, akikről tudnia kell.

 • The Boxman

  Ez a személy felelős a zsetonok kezeléséért és a játékosok pénzének cseréjéért. Ugyanígy felügyelik a beszállítókat, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy egyetlen fogadást sem hagynak figyelmen kívül.

 • The Stickman

  A Stickman, amely általában egy hosszú horgot tart, kiadja a kockát a lövöldözőnek, és minden dobás eredményét bejelenti.

 • Alaposztók

  Általában két alaposztó van egy craps asztalnál, és ők felelősek olyan feladatokért, mint a fogadások begyűjtése, a nyeremények kifizetése és a játékosok fogadása.

 • Lövöldözős játékok

  Az online szarban mindig te leszel minden körben a lövöldözős játék. Egy fizikai kaszinóban más játékosok is ülnek az asztalnál, akik felváltva lesznek a lövészek. A fordulatok sorrendje az óramutató járásával megegyezően van, és a köröd akkor ér véget, ha 7-et dobsz. Ha sikerül pontot dobnod, a következő körben lövőként folytatod.

A craps játék gyors, és a Boxman, Stickman és az alaposztók gyorsan dolgoznak, hogy a következő dobás előtt összegyűjtsék a fogadásokat és a kifizetési nyereményeket. Egy craps korongot is használnak bizonyos fogadások, például a pont jelzésére, és segítik a játékosokat a játék nyomon követésében. A korongelhelyezés jelzi, hogy a játékosok mikor és hol tehetnek fogadásokat a játékban.

Online Craps táblázat elrendezése

A craps alapjainál való továbblépéshez a kezdőknek meg kell ismerkedniük a craps táblázat elrendezésével, miután elsajátították a szabályokat; ez segít nekik megérteni a játékot, annak szabályait, a téteket és az általános játékmenetet. Javasoljuk, hogy az ingyenes online szarokkal kezdje.

A craps asztalon a bal és a jobb oldalon is ugyanaz a minta. A játékmenet mindkét oldalon azonos. A két oldal célja, hogy több fogadót fogadjon egy fizikai kaszinóban, amikor a játék népszerűbbé válik.

A Pass Line és a Don't Pass Bar

A pass line fogadás, amelyet bizonyos kaszinókban „front line fogadásnak” is neveznek, a craps asztal alsó sarkában található. Kezdő és tapasztalt craps játékosok körében egyaránt kedvelt fogadás, mert alacsony, 1,41%-os házelőnye van.

Ha a téteket a passzvonal mezőbe szeretné tenni, jósolja meg, hogy a kocka összesen 7 vagy 11 értéket fog mutatni. Ha azonban 2, 3 vagy 12-re tippel, tegye meg tétjét a „nem passzol” mezőbe. az áthaladási vonal felett található.

Mindkét fogadás aktív marad mindaddig, amíg vagy egy pontot nem hoznak létre, vagy egy 7-et dobnak a kör befejezéséhez.

Big 6 & Big 8

A craps asztalon az egyik legnépszerűbb fogadás a „nagy 6” és a „nagy 8”. Ezek a pass line és a don’t pass bar közelében találhatók a táblázat alsó sarkában. Feltehetsz tétet, ha úgy gondolod, hogy 6-ot vagy 8-at dobsz, mielőtt 7-et dobsz. Ne feledje, hogy ennek a fogadásnak a házelőnye 9,1%, és csak még pénzt is fizet, így nem biztos, hogy hosszú távon jó választás.

A mező

A craps-táblázat közepén van egy „mező” néven ismert rész. Lehetővé teszi, hogy fogadjon arra, hogy a kocka 3, 4, 9, 10 vagy 11-re kerül-e egy dobás során. Nyereményét akár két-háromszorosára is növelheti, ha a 2-es vagy 12-es kockára fogad.

Gyere és ne gyere

Miután a visszatérő dobás és a pont összeállt, még több dobásra lehet szükség a kör befejezéséhez. Ebben a fázisban az asztal felső sarkában található „gyere” és „ne gyere” területek relevánssá válnak, és fokozhatják a játékosok izgalmát.

Ha növelni szeretné a nyerési esélyeit, fogadjon a come boxra, ha azt várja, hogy 7-et vagy 11-et dobjon. Ha azonban 2, 3 vagy 12-t vár, adja hozzá a tétet a ne gyere mezőhöz. Ha bármilyen más számot dob ​​(4, 5, 6, 8, 9 vagy 10), akkor az lesz a személyes pontszámod és az eredeti pontod is, ami dupla nyerési lehetőséget biztosít.

A hely

Az egyik leggyorsabb tempójú fogadás a craps játékban az úgynevezett „hely”, amely a boxman közelében található a craps asztalon. A „nyertes hely” tétet megteheti a lövő 4, 5, 6, 8, 9 vagy 10-et, mielőtt 7-et dobna.

Ezeket a fogadásokat a játék során bármikor megteheti. Ha úgy gondolja, hogy a lövöldözős 7-est dob, mielőtt a korábban említett számok bármelyikét dobja, akkor „vesztési hely” fogadást tesz.

Közép szakasz

A craps asztalon van egy középső rész, amelyet középnek hívnak, ahol minden játékos javaslatot tehet. Ezek a fogadások egyetlen dobás eredményén alapulnak, és az asztalon látható konkrét mintáktól függenek. Bár ezeknek a fogadásoknak némelyike ​​magas, akár 30:1-es szorzóval is rendelkezik, a játékban a legmagasabb házelőnyök is vannak, amelyek 10 és 16,7% között mozognak.

Játssz ingyenes Craps játékokat bemutató móddal

Ha Ön egy craps játékos, aki készségeit szeretné fejleszteni, próbáljon ki ingyenes craps játékokat játszani. Így gyakorolhatja fogadási stratégiáit és tesztelheti tudását anélkül, hogy pénzét kockára tenné.

Javasoljuk, hogy gyakoroljon ingyenes online craps játékokon vagy kaszinó craps asztaloknál, mielőtt valódi pénzzel játszana, hogy elkerülje a költséges hibákat. Ha már magabiztos, van egy listánk a kiváló valódi pénzes kaszinókról, amelyeket ajánlani tudunk.

Fejleszd képességeidet, mielőtt valódi pénzben játszol craps-el, ingyenes játékgyűjteményünk használatával, amelyekhez nincs szükség letöltésre.

Hogyan játssz a Craps Online-ban?

Lépésről lépésre mutató útmutatónk gyorsan és egyszerűen segíthet a beállításban és a craps online játékban. Bár a szabályok ugyanazok, mint egy fizikai kaszinóban, vannak különbségek a játék beállításában és a játékmenetben.

 • Keressen egy kaszinót.

  Online kaszinóink listájából választhat. Ingyenesen játszhatsz, hogy megismerkedj a szabályokkal és a kifizetésekkel.

 • Regisztráljon egy kaszinószámlát.

  Regisztráljon a választott kaszinóban. Ha a szükséges dokumentumokat a lehető leggyorsabban elküldi, a kifizetések gyorsabbak lehetnek. Ha teheti, használjon bármilyen befizetést vagy üdvözlő bónuszt.

 • Keress egy craps asztalt.

  A kaszinóban sokféle craps lesz elérhető, hogy minden játékosnak megfeleljen. Kezdje el a kívánt játékkal játszani.

 • Kattintson a craps asztal szakaszaira a fogadás megtételéhez.

  Kattintson az asztal szakaszaira a fogadások megtételéhez. Tetszés szerint növelheti vagy csökkentheti tétjeit (alul található).

 • Kattintson a kocka gombra, ha a kockát az asztalra dobja.

  Kattintson a kocka gombra, hogy dobja a kockát az asztalra.

 • Ellenőrizze, hogy nyert-e.

  A számítógép megmondja, hogy milyen számokat dobott, és hogy nyert-e pénzt.

 • Folytasd a lejátszást.

 • Igényelje nyereményét.

  Választhat, hogy elindít egy újabb szerencsejátékot, játsszon egy újabb szarjátékot, vagy visszavonja nyereményét.

Hogyan lehet nyerni az Online Craps-en?

A szerencsejátékokkal foglalkozó vállalati videojátékok célja a nyerés, legyen szó rulettről, nyerőgépekről vagy crapsről. Mivel a craps szerencsejáték, nehéz hibátlan nyerési rekordot biztosítani. Mindazonáltal növelheti annak valószínűségét, hogy sokkal hosszabb ideig ingadozzon, ha megérti a különböző téteket, a hozzájuk tartozó lakóhelyet, valamint a játékstratégiákat.

Miután felismerte a craps fogadásokat, amelyek a lehető legmagasabb fizetést használják fel, vagy amelyek a leghatékonyabbak a kockán való landolásra, elkezdheti használni a fogadási módszereket a játék során.

XMas Party
Játék
Totems Of Gold
Játék
Shark’s Bay
Játék
Santa’s Jackpot
Játék
Ocean’s Treasures
Játék
Mistress Of Pyramid
Játék
Leprechaun’s Gold
Játék
HalloWin
Játék