Online Keno

keno-about-short

Kenó online játék

A Keno egy videojáték, amely jó esélyt kínál arra, hogy kis tétekkel nagy jutalmakat nyerjen, a videoportos játékok után a második helyen. Mindazonáltal, bár a nyerési esélyek nem túl magasak, még mindig jelentősek. Érdemes megjegyezni, hogy nincs ismert rendszer, amely növelné a nyerési lehetőségeit.

A Keno a lottóhoz hasonlítható játék, és általában tégla és habarcs kaszinókban található. A videojátékban a ház önkényesen kiválaszt 20 ping-pong labdát (80-ból), és a számukat megjeleníti a képernyőkön. A Keno egy könnyen és élvezetesen játszható videojáték, amelyet egyszerűen szabadidős célokra ajánlunk.

Egyes tégla és habarcs kaszinóoldalakon vannak olyan alkalmazottak, akiket „kenó kocogóknak” neveznek, akik jegyeket gyűjtenek a játékosoktól, és tiszteletben tartják a nyereséget. Mára azonban létezik a Keno elektronikus változata, amely pontosan ugyanazon irányelvek szerint fut, mint a fizikai megfelelője. A játékhoz egyszerűen válasszon 4-10 számot 1-80 között, és hasonlítsa össze őket az online kaszinó szoftvere által generált számokkal.

Wild Texas
Játék
Jacks or Better
Játék
Double Double Bonus
Játék
Joker Poker
Játék
Jacks or Better
Játék
Deuces Wild
Játék
Bonus Deuces Wild
Játék
All Aces Poker
Játék
Aces and Eights
Játék
Aces and Faces
Játék
Jacks or Better
Játék
Aces and Faces
Játék
Jacks or Better Double Up
Játék
Casino Hold’em
Játék
Tens or Better
Játék
Deuces Wild
Játék
Three Card Poker
Játék
Three Card Poker Deluxe
Játék
Tens or Better 5 Hand
Játék
Tens or Better 1 Hand
Játék
Tens or Better 50 Hand
Játék
Tens or Better 100 Hand
Játék
Tens or Better 10 Hand
Játék
Joker Poker 50 Hand
Játék
Joker Poker 5 Hand
Játék
Joker Poker 100 Hand
Játék
Joker Poker 10 Hand
Játék
Joker Poker 1 Hand
Játék
Jacks or Better 50 Hand
Játék
Jacks or Better 5 Hand
Játék
Jacks or Better 100 Hand
Játék
Jacks or Better 10 Hand
Játék
Jacks or Better 1 Hand
Játék
Deuces Wild 50 Hand
Játék
Deuces Wild 5 Hand
Játék
Deuces Wild 100 Hand
Játék

A Kenóval kapcsolatban

A Keno egy videojáték, amelyben a játékosok meghatározott számú számot választanak játszani. A számokat egy keno felszerelésből húzzák ki, hasonlóak az Egyesült Királyság bingótermeinek kerek választóihoz. Minden játékban 80 kör áll rendelkezésre, de csak 20 kerül kiválasztásra. A Keno ugyanazokat a koncepciókat használja, mint a bingó és a lottójátékok.

A Keno lehetővé teszi a játékosok számára, hogy kiválasszák azokat a területeket, amelyekre fogadni szeretnének, egytől 20-ig. Ennek ellenére a legtöbb keno videojátéknak legalább három területre van szüksége. A számok kisorsolása után a játékosok átvehetik jegyeiket az online kaszinó nyereménytáblázatán alapuló nyereményre. Ez megalapozza a bingó vagy lottó játékok mellett.

Ez a videojáték népszerű az online kaszinókban az Egyesült Államokban és Ázsiában egyaránt. Ahelyett, hogy körbeállnának, és élveznék a gömbök illusztrációit, a játékosok általában „helyjegyet” vásárolnak a szerencsejáték-vállalkozás körül barangoló futóktól. A „hely” kifejezés a jegyen lévő gömbök számát jelenti – például egy „három területű” jegynek három szám van. Ha a játékosok ezt a megközelítést választják, nem maguk választhatják meg a számokat.

A játékosok választhatnak keno kártyákat, amelyeken 80 telefonszám található. A játékos legfeljebb 20 számot választhat ki (vagy egyes online kaszinókban 10-et) úgy, hogy megjelöli azokat a kártyán, és leadhatja a keno fülkében vagy egy futónak. A sorsolásra minden bizonnyal egy közzétett jegyet bocsátanak ki számukra, amely részletezi a választott számukat.

A kenójegy árát általában a kiválasztott számok sokféleségétől függetlenül kezelik. Ezenkívül a játékos választhat, hogy a kiválasztott számokat több egymást követő keno vonzáshoz használja.

A sorsolás után a nyerőszámokat kihirdetik, és a szerencsejáték-vállalkozás tábláin is megjelenítik. Ez lehetővé teszi a játékosoknak, hogy megvizsgálják esetleges szerencseszámaikat, miközben blackjacket is játszanak.

A játék során nyert összeg két ponttól függ: hány számot választott először, és hogy ezeknek a számoknak a mennyiségét mennyit illeszti meg hatékonyan a vonzott számokkal. Például, ha kiválasztott 5 számot, és mindegyik megjelenik, akkor körülbelül 250-1 összegű kifizetésre számíthat. Mindazonáltal, ha 10 számot választott, de közülük csak 3 egyezik, a kifizetés csak 2-1 lesz.

keno-about-img-1

Hogyan játszol kenót?

Megadtuk az online Keno játék lépéseit azoknak, akik még nem ismerik a játékot.

 • Először is ki kell választanod egy online keno útmutatót.

 • Válasszon számokat. Általában 10 számot választ. Néha akár húsz számot is választhat. Minél több számot választ ki, annál nagyobb az esélye a nyerésre.

 • Döntse el a fogadni kívánt összeget. A legtöbb online kaszinóban van egy nyíl, amely lehetővé teszi a fogadás címletének beállítását. Ha nyer, minél több pénzt kap vissza, annál nagyobb volt a tétje.

 • A tét megtétele után meg kell adnia a játszani kívánt játékok számát. Ha 1 dollárt szeretne fogadni, de öt játékot játszik, 5 dollárt kell fizetnie.

 • A számokat véletlenszerűen sorsoljuk ki. Az online keno legtöbbjében 20 számot húznak ki. Ha a kiválasztott számok egyeznek, a rendszer X-et jelöl. A kifizetés a fogadáson és az egyező számokon alapul.

 • Az online kaszinók speciális szabályokkal rendelkezhetnek a nyeremény igénylésére. Ezt általában hitelkártya, betéti vagy elektronikus pénztárca használatával teheti meg.

Keno Game-Play

A keno online változatában a játékosok 1 és 80 közötti számokat választanak ki egy 10 x 8-as mátrixban. Dönthetnek úgy, hogy legalább négy és legfeljebb 15 helyet játszanak, egyes esetekben akár 20 helyet is megengedhetnek. A cél az, hogy minél több helyet eltaláljunk, magasabb nyereményekkel a több helyes helyért.

Kenó fogadások

A játékos az oldal által meghatározott asztali limitek alapján választja ki, hogy mennyi pénzt fogad kenójegyére. Láthatják a lehetséges kifizetéseket az általuk kiválasztott helyek és a kapott találatok számáért. A helyek kiválasztása után indul a játék.

Kenó-rajzok

A fogadás lezárását követően összesen 15-20 véletlenszerű szám kerül kisorsolásra egyenként. A kihúzandó labdák száma megegyezik a játékos által az adott játékhoz kiválasztott maximális helyek számával.

Kenói kifizetések

A Keno játékban a játékosok részleges jóváírást kaphatnak, és néha még nyerhetnek is, mert teljesen tévedtek.

A kifizetések működésének bemutatásához tegyük fel, hogy úgy döntött, hogy olyan játékot játszik, amelyben 15 pontot választ ki, és minden alkalommal 15 golyót húznak ki. Normális esetben, ha elkapsz három vagy négy labdát a 15 helyedből, akkor 0,50 dollár kifizetést kapsz minden fogadott dollár után. Íme a fennmaradó kifizetési összegek:

 • 5/15 = 1-1
 • 6/15 = 2-1
 • 7/15 = 5-1
 • 8/15 = 15-1
 • 9/15 = 50-1
 • 10/15 = 150-1
 • 11/15 = 300-1
 • 15/12 = 600-1
 • 15/13 = 1200-1
 • 15/14 = 2500-1
 • 15/15 = 10 000-1

Egyes online kaszinók 500 és 1000 dollár közötti bónuszt biztosíthatnak azoknak a játékosoknak, akik 15 helyet választanak ki, de egyiket sem sikerül elkapniuk. Ennek az az oka, hogy nagyon valószínűtlen, hogy ennyi számot választunk, és nem találunk el egyet sem. Érdemes megjegyezni, hogy a 20 szám közül a 0 elérésének esélye 1 a 843-hoz, míg a 20 hely eltalálásának esélye 1:3 535 316 142 212 173 800.

A játék fárasztó lehet, ha folyamatosan számokat kell kiválasztania. Szerencsére léteznek eszközök a folyamat egyszerűsítésére. Az egyik ilyen eszköz az, hogy egy adott kártyát többször is kijátszunk, ha több játékot választunk.

Hogyan nyerhetsz több Keno játékot

A Kenóban játszható helyek sokfélesége befolyásolja a fizetés megszerzésének lehetőségeit. A stratégia használatához alaposan nézze meg a kifizetéseket.

Nem biztos, hogy a sorsoláshoz a számok optimális változatának kiválasztása a leghatékonyabb módszer, mivel minden bizonnyal még több számot kell párosítania a minimális kifizetéshez.

Ahogy növeli a választékot, a kifizetéshez minimálisan szükséges ruhák száma is nő. Példaként, mind a 8, mind a 9 választásnál 4 golyót kell párosítani a kifizetéshez. Mindazonáltal 9 lehetőség esetén megnő a lehetősége a szükséges 4 öltöny teljesítésére.

Válasszon négy, 7 vagy 9 számot. Ez a technika biztosítja a legmagasabb nyerési lehetőséget minden fokozaton a minimális számú öltöny mellett.

Az online keno játék előnyei

A Keno lehetőséget kínál arra, hogy hatalmas, 5 000 000 dolláros nyereményt nyerjen mindössze 2 dolláros jeggyel, ezért is kiemelkedő játék. Megfelel a lottószerű kifizetési keretrendszernek. A Keno elsődleges varázsa, hogy egy marginális pénzügyi befektetéssel sok pénzt lehet keresni.

A Keno vonzereje annak az igazságnak tudható be, hogy nem igényel készségeket, nincs bonyolult szabályozás vagy megközelítés a kiderítéséhez. Ez egy teljesen a jó szerencsén alapuló játék, amely vonzó lehet azok számára, akik szeretnek kikapcsolódni, és a fogadás során bármit a lehetőségre bíznak.

Az of Keno kiváló rugalmasságot tesz lehetővé az ajánlott játéktípus kiválasztásában. Kiválaszthat nagyobb kifizetéseket annak ellenére, hogy csökken a nyerési esélye. Ezenkívül lehetősége van arra, hogy kevesebb számot válasszon, ami minden bizonnyal csökkenti annak esélyét, hogy elérje a célt, ugyanakkor növeli a körönkénti sikert.

A kenójátékosok választhatnak a szórakoztató videós kenót vagy az élő kenót. Ezen alternatívák közötti választással kiszámítható a játék sebessége: a videó Keno percenként 16-19 kört játszik, az élő Kenó pedig 5-10 percenként játszik egy kört.

XMas Party
Játék
Totems Of Gold
Játék
Shark’s Bay
Játék
Santa’s Jackpot
Játék
Ocean’s Treasures
Játék
Mistress Of Pyramid
Játék
Leprechaun’s Gold
Játék
HalloWin
Játék