Online Baccarat

0-02-05-7529dfee90ab64cc28a9b488eda2c28707da0d71f94558129791a8c163a4e426_67a22e1df9c78fec-1

Az online bakkarat

A baccarat egy izgalmas, filmekben gyakran ábrázolt kártyajáték, amelyet gazdag játékosok játszanak luxus kaszinókban. Kifinomult hangulata van, a játékosok szmokingba és estélyi ruhákba öltözve teszik meg tétjeiket, miközben az osztó osztja a lapokat.

Ne ijedjen meg a bakkarat misztikumától, ha nem tudja, hogyan játsszon vele online. Ez egy szórakoztató és könnyen megtanulható játék, amelynek stílusa kifinomultabb, mint a bonyolultsága. Pillanatok alatt elsajátíthatod, függetlenül attól, hogy milyen szintű játéktapasztalattal rendelkezel. Gyakorlással a játék és annak izgalmas árnyalatainak mesterévé válhatsz.

Wild Texas
Játék
Jacks or Better
Játék
Double Double Bonus
Játék
Joker Poker
Játék
Jacks or Better
Játék
Deuces Wild
Játék
Bonus Deuces Wild
Játék
All Aces Poker
Játék
Aces and Eights
Játék
Aces and Faces
Játék
Jacks or Better
Játék
Aces and Faces
Játék
Jacks or Better Double Up
Játék
Casino Hold’em
Játék
Tens or Better
Játék
Deuces Wild
Játék
Three Card Poker
Játék
Three Card Poker Deluxe
Játék
Tens or Better 5 Hand
Játék
Tens or Better 1 Hand
Játék
Tens or Better 50 Hand
Játék
Tens or Better 100 Hand
Játék
Tens or Better 10 Hand
Játék
Joker Poker 50 Hand
Játék
Joker Poker 5 Hand
Játék
Joker Poker 10 Hand
Játék
Joker Poker 1 Hand
Játék
Joker Poker 100 Hand
Játék
Jacks or Better 50 Hand
Játék
Jacks or Better 5 Hand
Játék
Jacks or Better 100 Hand
Játék
Jacks or Better 10 Hand
Játék
Jacks or Better 1 Hand
Játék
Deuces Wild 50 Hand
Játék
Deuces Wild 5 Hand
Játék
Deuces Wild 100 Hand
Játék
mdi_cards-spade

Baccarat online játék

Oldalunkon felfedezheti a vezető online szerencsejáték-vállalkozásokat, ahol baccarat játszhat. Olyan oldalakat ajánlunk, amelyek ingyenes kaszinóelőnyöket használnak az online baccarathoz, valamint számos valódi pénzes baccarat asztal közül választhat. Ha ingyenesen szeretne edzeni, ingyenes baccarat videojátékokat kínálunk, amelyek segítenek megtanulni a videojátékot és felfedezni a legjobb megközelítést.

A Baccarat háttere

A legkorábbi kaszinóoldali videojátékok között a Baccarat figyelemre méltó múltra tekint vissza. Rövid történeti áttekintésünk lefedi a fejlődést a mai fejlett online játékélményig.

Történelmi beszámolók szerint a Baccarat az egyik legkorábbi kaszinóoldali videojáték, amely a középkorban keletkezett, és egy olasz kaszinójátékosnak, Felix Falguiere-nek tulajdonítható.

A videojáték pontos kezdete kétséges, de a legkorábbi dokumentumok a 19. századból származnak. Abban az időben bizonyos népszerűségre tett szert a francia felső osztály körében.

Az 1800-as évek végén európai emberek hozták be a videojátékot az Egyesült Államokba, miközben átutazták az Atlanti-óceánt. A szerencsejáték-intézetek azonban csak az 1950-es években kezdték kínálni, és olyan változatok is népszerűvé váltak, mint a punto banco, a baccarat banque és a chemin de fer.

Manapság a baccarat számos változatát kínálják mind a szárazföldi, mind az internetes szerencsejáték-intézetekben. Az internetes szerencsejáték-intézetek általában többféle lehetőséget kínálnak a baccarat játékokhoz, és az élő beszállító baccarat a játékosok körében kedvelt lehetőség.

Hogyan működik az online Baccarat?

Az online Baccarat ugyanazokat az irányelveket és videojáték-szempontokat követi, mint a valós idejű játék egy kaszinóoldalon, és ugyanazt a várakozást és lelkesedést fejleszti ki. Az egyetlen különbség az, hogy az internetes Baccaratban egy online kereskedő osztogat digitális kártyákat, nem pedig egy fizikai osztó online kártyákkal. Ahhoz, hogy a Baccarat játékában jártassá váljon, először meg kell értenie a játék létfontosságú játékoselemeit, akár online, akár szemtől szemben.

A márkakereskedés

A feladata a kártyák szétosztása, és nem is aktívan bekapcsolódni a játékba. A Baccarat asztalnál az osztó minden bizonnyal 2-2 kártyát kínál, amelyek mind a két videojáték-helyen – a kölcsönadó és a játékos helyén – állnak szemben. Nem számít, hogy hány ember játszik; a kereskedés csak két kezet oszt meg. A kártyák kezelése előtt a játékosok a bankkártyájukat a két kéz végeredményére helyezik.

A bankár

A Baccarat kezdeti videojáték-pozíciója a kölcsönadó területe, amelyet egy fizikai személy nem foglal el online vagy személyes játékokban. Ehelyett a játékosok egy online hitelezővel kommunikálnak. A szállító 2 képpel felfelé fordított kártyát oszt ki a kölcsönadó helyére.

A játékos

A játékos helye a Baccarat asztalnál online játékosként működik, és azt a kezet képviseli, amely a kölcsönadó lapjaival versenyez.

Részvevők

A normál baccaratban a „játékosoknak” nevezett személyek nem kezelik a kártyákat. Ehelyett arra fogadnak, hogy a játékos vagy a bankár nyer-e. Valójában minden résztvevőnek van egy megjelölt fogadási helye a játék opcióival. A beszállító lefordított baccarat lapokat oszt ki, amelyeket a résztvevők felfedhetnek.

Baccarat terminológia

 • Természetes győzelem

  Ha az első két lap összege 8 vagy 9, az természetes győzelemnek minősül.

 • Átállás

  Ez azt jelenti, hogy ha egy játékos úgy dönt, hogy feláll, nem húz lapot, és a kör átszáll a másik játékosra.

 • Arckártyák

  A bubi, dáma és király kártyák értéke 0.

 • Égetés

  A kezdeti kártyák pakliból való eltávolításának gyakorlata az, hogy megakadályozza a csalást vagy a kártyák számolását.

 • Banco

  Ez vagy a bankárra vagy a házra vonatkozik, a játékban betöltött szerepüktől függően.

 • Punto

  A „játékos” kifejezés a baccaratban arra a leosztásra utal, amely ellentétes a „bankár” lappal. A játékos kezére nem ajánlott fogadni, mert annak magasabb a házelőnye.

 • Jutalék

  Ha nyer egy fogadást a bankár kezében, jutalékot kell fizetnie a Háznak. A jutalék általában 5%.

 • Cipő

  A Baccaratban használt kártyákat tartalmazó doboz általában 6 vagy 8 szabványos paklit tartalmaz jokerek nélkül. Az online Baccaratban a cipősorsolások véletlenszerűen jönnek létre.

Baccarat szabályok

A Baccaratban az a cél, hogy a legmagasabb értékű lap legyen, aminek a lehető legközelebb kell lennie a kilenc ponthoz. A játékos és a bankár oldal is versenyez egymással. A nyerő kéz az, amelyik a kör végére közelebb kerül a kilenc ponthoz. Bár a játék leginkább a szerencsén múlik, néhány játékosnak saját stratégiája van a fogadások megtételére.

Hogyan működnek a Baccarat kezek, kártyák és pontok?

Az egyes kártyákhoz rendelt pontok a névértékükön alapulnak. A névértékek a következők:

 • Ász: Egy pontot ér.

 • 2-9: Megéri a kártya névértékét.

 • 10, Jack, Queen és King: 0 pontot ér.

Egy kéz pontértékének meghatározásához adja össze az összes pontot. Egy kéz maximális értéke kilenc lehet. Ha egy kéz összértéke 10 vagy több, vonjon le belőle 10-et. Például egy 10-es pontértékű kéz nullának számít. Egy két hetes leosztás esetén a kezdeti összérték 14. A 10 levonása után a leosztás tényleges pontértéke négy.

A játékban, ha a játékosnak vagy bankárnak összesen nyolc vagy kilence van, amikor osztanak, az természetes győzelem. Ha az egyik félnek nyolc, a másiknak kilenc pontja van, akkor automatikusan a kilenc ponttal rendelkező fél nyer. Hasonlóképpen, ha az egyik félnek nyolc pontja van, a másiknak pedig nulla, akkor a nyolc ponttal rendelkező oldal nyer, és a nulla ponttal rendelkező oldal nem húzhat további kártyákat.

Ha játék közben a játékosnak vagy bankárnak öt vagy kevesebb pontja van, akkor másik kártyát kell kérnie. Az új kártya értéke hozzáadódik az aktuális végösszeghez. A játékos vagy a bankár nem kérhet újabb kártyát, ha a végösszeg eléri a hatot vagy többet. Bizonyos esetekben azonban, például amikor a bankárnak hat, és a játékos hat vagy hét pont értékű kártyát kap, a bankár kérhet egy másik lapot.

Ha az egyik félnek még egy lapot kell húznia, a kör győztese az a kéz lesz, amely a harmadik lap megszerzése után legközelebb van a kilenchez.

Egy mintakör a következőképpen jelenhet meg:

 • A bankár kap egy ászt és egy királyt az osztótól, a játékos pedig kap egy hetest és egy hatost.

 • A bankárnak összesen olyan lapja van, ahol egy ász 1 pontot, a király pedig 0 pontot ér.

 • A játékos összpontszáma 13, 7 és 6 összeadásával számítják ki. A 9 feletti pontszámok esetén azonban 10 pontot le kell vonni.

 • Mindkét játékosnak van egy 5-ös értékű kártyája.

 • A Banker jelenlegi pontértéke 6.

 • A játékosnak jelenleg 8 pontja van, ami a legközelebb áll a 9-hez.

 • A játékos megnyerte a Baccarat ezen fordulóját.

Baccarat-kifizetések

A Baccaratban a kifizetés kizárólag a megtett fogadástól függ. Míg a bankár és a játékos fogadások hasonló hozamúak, a kifizetési szabályaik kissé eltérnek. A döntetlen fogadás sokkal magasabb nyereményt eredményezhet, de a nyerési esély sokkal alacsonyabb. Ez egyes játékosok számára izgalmas fogadást tesz lehetővé, míg mások inkább elkerülik.

Hogyan működnek a Baccarat kifizetései?

A Baccaratban, ha játékosra vagy bankárra tesz fogadást, és nyer, 1:1 arányú kifizetést (egyenletes pénzt) kap, ami azt jelenti, hogy ugyanannyit kap, mint amennyit fogad. Például, ha 1 dollárt fogad, és nyer, akkor 1 dollárt kap nyereményként, így a teljes kifizetése 2 dollár lesz.

Akkor van a legnagyobb esélyed a nyerésre, ha bankár fogadást teszel egy kaszinóban. A legtöbb kaszinó azonban jutalékot vesz fel a nyereményéből. A jutalék vagy 5%-os díj, vagy fix összeg 1,00 USD, attól függően, hogy melyik kaszinóban tartózkodik. Ha kiválaszthatja, hogy melyik jutalékot fizeti, akkor jobb, ha kisebb nyeremények esetén 5%-ot, 20,00 dollár vagy annál nagyobb nyeremény esetén pedig 1,00 dollárt fizet.

Ha tétet tesz a játékos oldalán, és nyer, akkor a téttel megegyező kifizetést kap. A ház nem számít fel jutalékot az ilyen típusú nyereményekért. Annak ellenére, hogy a háznak valamivel nagyobb előnye van, ha a játékos oldalon fogad, egy kicsit nagyobb nyereményt is kap, ha nyer.

Hogyan tekintjük át a Baccarat kaszinó webhelyeit?

Az általunk javasolt kaszinók alapos felülvizsgálati folyamaton esnek át, amely a következő területek értékelését foglalja magában:

Játékválasztás

Célunk, hogy a játékosoknak baccarat opciók és egyéb játékok széles választékát kínáljuk, amelyek közül választhatnak, hogy élvezetes élményben legyen részük.

Bónuszok és promóciók

A kaszinó bónuszainak használata baccarat játék közben növelheti a nyerési esélyeket és javíthatja az eredményeket. Fontos azonban annak biztosítása, hogy a bónuszok feltételei tisztességesek és ésszerűek legyenek.

Banki lehetőségek

A játékosoknak egyszerű és gyors banki lehetőségekre van szükségük ahhoz, hogy valódi pénzt vigyenek fel számlájukra.

Mobil kompatibilitás

A zökkenőmentes élmény biztosításához elengedhetetlen egy megbízható mobilplatform. Ezért teszteket végzünk iOS és Android eszközökön, hogy biztosítsuk a mobil kaszinók megfelelő működését.

Játékszoftver

A legjobb szoftverfejlesztők létfontosságúak egy online kaszinó számára, mivel kiváló minőségű grafikával és tisztességes játékmenettel kínálnak játékokat.

A legjobb online Baccarat stratégiák

A kaszinók többi asztali játékához hasonlóan fogadási rendszereket is használhat a veszteségek minimalizálására és a nyeremény növelésére online baccarat játék közben. Íme néhány példa a kísérletezéshez.

1-3-2-4 stratégia

Az 1-3-2-4 stratégia egy olyan technika, amellyel a tét összegét módosítani lehet az esetleges veszteségek fedezésére. Bár nem garantált a stratégia sikeressége, a költségvetés további kiterjesztése növelheti a nyereség esélyét. Lényegében a stratégia magában foglalja a tét egy meghatározott minta szerinti növelését.

Egyoldalú stratégia

A játék leegyszerűsítése érdekében következetesen fogadjon a játékosra vagy bankárra. Addig fogadjon, amíg háromszor nem veszít, majd tartson egy kis szünetet, és várja meg, amíg a választása ismét nyer, mielőtt újrakezdené. Állítsa be a nyerni kívánt összeget, hogy tudja, mikor kell befejeznie a játékot.

Paroli-stratégia

A Paroli stratégia egyfajta pozitív fogadási rendszer. Ez magában foglalja a tét összegének emelését minden sikeres eredmény után. A fogadások sorrendje a következő: 1-2-4. Miután háromszor nyert, visszatér a kezdeti tét összegéhez, és újrakezdi. Összességében a stratégia meglehetősen egyszerű.

Következtetés

Összefoglalva, az online baccarat egy izgalmas játék, amely egyre népszerűbb lett az online kaszinókban. Érdekes története, klassz játékmenete és nagy nyerési esélyei miatt világszerte népszerű választás a játékosok körében. Az online kaszinók segítségével a játékosok egyszerűen és kényelmesen élvezhetik otthonukból a baccarat izgalmait.

Az online baccarat valósághű kaszinói légkört biztosít magával ragadó grafikával és hangeffektusokkal, így kiváló lehetőség a tapasztalt és új játékosok számára. Számos fogadási lehetőség és a baccarat különböző verziói közül választhat, így mindenki megtalálhatja a számára tetszőt. Csatlakozzon a virtuális asztalokhoz, tegye meg tétjeit, és tapasztalja meg az online baccarat izgalmát. Hagyja, hogy a kártyák határozzák meg sorsát ebben az időtlen szerencse- és ügyességi játékban.

XMas Party
Játék
Totems Of Gold
Játék
Shark’s Bay
Játék
Santa’s Jackpot
Játék
Ocean’s Treasures
Játék
Mistress Of Pyramid
Játék
Leprechaun’s Gold
Játék
HalloWin
Játék