Online Blackjack

blackjack-about-short

Blackjack online játék

A Blackjack, más néven 21, egy híres szerencsejáték vállalati kártyajáték, amely sok játékost vonz az internetes kaszinóoldalon. A játék megnyeréséhez jó szerencsére és ügyességre is szükség van. A videojáték célja, hogy legyőzze a kereskedést azáltal, hogy 21 faktoros leosztást szerez anélkül, hogy ezt a számot meghaladná. Ez az egyszerű videojáték kiváló kezdőknek, de még mindig ki kell használnia valamilyen megközelítést, hogy felülmúlja a kereskedést.

Ha növelni kívánja nyerési esélyeit blackjackben, fontos, hogy ismerje a játékhoz kapcsolódó módszereket. Szerencsére megkaptuk a blackjack online áttekintését.

Wild Texas
Játék
Jacks or Better
Játék
Double Double Bonus
Játék
Joker Poker
Játék
Jacks or Better
Játék
Deuces Wild
Játék
Bonus Deuces Wild
Játék
All Aces Poker
Játék
Aces and Eights
Játék
Aces and Faces
Játék
Jacks or Better
Játék
Aces and Faces
Játék
Jacks or Better Double Up
Játék
Casino Hold’em
Játék
Tens or Better
Játék
Deuces Wild
Játék
Three Card Poker
Játék
Three Card Poker Deluxe
Játék
Tens or Better 5 Hand
Játék
Tens or Better 1 Hand
Játék
Tens or Better 50 Hand
Játék
Tens or Better 100 Hand
Játék
Tens or Better 10 Hand
Játék
Joker Poker 50 Hand
Játék
Joker Poker 5 Hand
Játék
Joker Poker 100 Hand
Játék
Joker Poker 10 Hand
Játék
Joker Poker 1 Hand
Játék
Jacks or Better 50 Hand
Játék
Jacks or Better 5 Hand
Játék
Jacks or Better 100 Hand
Játék
Jacks or Better 10 Hand
Játék
Jacks or Better 1 Hand
Játék
Deuces Wild 50 Hand
Játék
Deuces Wild 5 Hand
Játék
Deuces Wild 100 Hand
Játék

A különböző online blackjack fajták

Ha szívesen játszol online blackjacket, miután megismerted a szabályzatokat és a kártyaértékeket, számos alternatív játékmenet létezik, amelyekkel tisztában kell lennie. A népszerű blackjack variációkat jelenleg a vezető szerencsejáték-intézetekben kínálják.

Amerikai online blackjack

A blackjack egyik legjellemzőbb változata az időtlen blackjack. Megfelel a szabványos irányelveknek, és széles körben elérhető az USA online kaszinóin.

Európai Blackjack Online

A játék európai változatának szabályai között vannak olyan eltérések, amelyek nem feltétlenül nyilvánvalóak. Példaként említjük, hogy a kereskedés nem láthatja saját lapjait, amíg minden játékos be nem fejezi az áthelyezést. Emiatt a blackjack-ismeretük a játékosok cselekedeteire támaszkodik. Ezenkívül a játékosok dönthetnek úgy, hogy dupláznak, amikor a kezük értéke kilenc és 11 között van, valamint nem oszthatják fel a 10-es értékű kártyákat vagy az arckártyákat.

Las Vega Strip Blackjack

A Vegas Strip Blackjack az időtlen kártya-videojáték egy változata, amelyet a Las Vegas Boulevard híres szakaszáról neveztek el, ahol számos kaszinó található. A videojáték hasonló az alap amerikai verzióhoz, azzal az egyetlen különbséggel, hogy négy paklit használ, valamint azt, hogy a beszállító képes rápillantani az előzetes leosztásra, ha van ász kártyája.

Atlantic City Blackjack

Az Atlantic City Blackjack az amerikai játék egy változata, de a Las vega Strip változatban használt négy pakli helyett nyolc paklival szórakozik. Ezenkívül a játékosok választhatnak egy késői átadást.

Online Blackjack változás

Hallottál már a Blackjack Switchről? Ez egy olyan játék, ahol két kézzel játszol, és mindkét kéz második lapját válthatod, hogy növeld a nyerési esélyeidet. Fontos megjegyezni, hogy a kereskedés 22-es leosztást kaphat anélkül, hogy megszakadna, de ha egy játékos blackjacket kap split vagy gomb nélkül, az osztó továbbra is kiesik.

Élő kereskedő Blackjack

Az élő kereskedési blackjack játékszabályai hasonlóak a számítógépes animációs blackjack játékokéhoz. Az egyetlen lényeges különbség az, hogy egy eredeti szállító kezeli a kártyáit, és Ön kommunikálhat is velük. Tekintettel arra, hogy a játékot valódi egyedi kártyák vezérlik, nem pedig számítógép, az élő osztós szerencsejáték-létesítmény videojátékai általában valamivel lassabban zajlanak, mint az RNG játékok.

Hogyan játssz online Blackjacket?

Növelje blackjack készségeit a szabályok és a fogadási ötletek online megtanulásával. Ez segít abban, hogy teljes potenciálját elérje.

 • A fogadás helye

  A játék megkezdéséhez válasszon ki egy blackjack asztalt online, és tegye meg tétjét. Minden játékosnak minden bizonnyal két felfordított lapot osztanak ki. A kereskedés ezen kívül kap még 2 lapot, de csak az egyik képpel felfelé, míg a másik képpel lefelé (ezt hole cardnak nevezik).

 • Ellenőrizze a kezét

  Ha van a kezedben egy ász, egy 10-es vagy egy képkártya, azt blackjacknek vagy természetesnek hívják. Ez a tét 1,5-szeresének megfelelő azonnali kifizetést biztosít, feltéve, hogy a kereskedésnek sincs ilyenje. A játékszabályokra támaszkodva a szállító csak akkor kereshet blackjacket, ha a felfordított lapja ász, 10 vagy bírósági lap. Ha az osztónak van még blackjackje is, akkor az egy sajtóra gondol, és visszakapod a tétedet.

 • Áthelyezés

  Ha egy blackjack videojátékban nem lesz teljesen természetes, akkor a kezed alapján kell meghatároznod a következő áthelyezést. Oszthatsz, növelhetsz, vehetsz egy másik kártyát, vagy ragaszkodhatsz ahhoz, ami van. Háromszor könyöröghetsz, mielőtt felállsz, de vigyázz, nehogy felülvizsgáld a 21-et, különben elveszíted. Miután minden játékos felkészült, a beszállító felfedi saját lapját, és meg is kezdi a játékát.

 • A nyertes kéz nyilvánosságra került

  Ahhoz, hogy nyerj a játékban, az utolsó kezed értékének a legközelebbi 21-hez kell lennie, mint az osztóé. Ezzel szemben, ha a szállító 21-et meghaladó mértékben veszít, Ön nyer. Ha a kezed értéke meghaladja a 21-et, vagy a szállító keze 21-nél jobb, az osztó nyer. Az irányelvek egyértelműek.

 • Kifizetések összegyűjtése

  Ha nyer, a pénz azonnal bekerül az internetes szerencsejáték-vállalkozás egyensúlyába, így továbbra is pontosan ugyanabba az asztalba merülhet, másik asztalra válthat, vagy új játékot próbálhat ki ugyanazon vagy egy másik online szerencsejátékon. létesítése.

Miért olyan népszerű az online blackjack?

A játék egyszerűsége csak az egyik ellenállása. Sokan játszottunk már ennek a videojátéknak valamelyik változatával a haverokkal vagy a háztartásban, még ha nem is pénzért. A cél az osztó legyőzése 21 vagy kevesebb összegyűjtésével, a kártyákhoz rendelt számértékek felhasználásával. A videojáték magában foglalja annak eldöntését, hogy kap-e további kártyát (találat) vagy sem (botot).

Egyes játékosok szívesebben emelik a játékot a következő szintre azáltal, hogy minimalizálják a hazai oldalt, valamint fogadási módszereket hajtanak végre, ami bonyolultabb lehet, mint a játék standard koncepciója.

A kártyaellenőrzés egy olyan technika, amely nem törvénytelen, mégis szinte nehéz online elvégezni. Ez magában foglalja a kifinomult matematikai eljárások használatát, amelyek elsajátítása éveket, sőt éveket vesz igénybe. Csak néhány személy tudja hatékonyan használni ezt a technikát.

Ha szembeállítja a gondozott, valamint az online játék szokásos eljárásával, megértheti, miért olyan népszerű videojáték.

Online Blackjack valószínűségei

Számos szerencsejátékkal foglalkozó vállalati játékos szerint a Blackjacknek van a legnagyobb esélye a nyerésre az összes játék közül. Ez azért van így, mert az Ön háza előnye, amely a szerencsejáték-létesítmény statisztikai hasznát jelenti, viszonylag kisebb a blackjackben, mint más videojátékokban. A blackjack otthoni oldala körülbelül 1%, ami akár 0,05%-ra vagy még alacsonyabbra is csökkenthető, ha hozamos fogadási stratégiát követnek.

Ahhoz, hogy növelje esélyét a nagy nyerésre a blackjack asztalnál, elengedhetetlen bizonyos technikák ismerete. Példaként javasoljuk, hogy sztrájkoljon, ha 12-t mutat, és a szállító is 2-t mutat, és négyet is oszt, ha a kereskedés 5 vagy 6-ot mutat. Ezen kívül mindig nyolcast kell osztania. Az ilyen döntések memorizálásával és egy erős megközelítés kialakításával növelheti nyerési esélyeit.

Vannak, akik megkérdőjelezik, hogy a blackjack asztalnál lévő játékosok sokfélesége befolyásolhatja-e nyerési lehetőségüket. Az egyértelműség kedvéért a megoldás nem. A videojátékban részt vevő játékosok száma nem befolyásolja nyerési esélyeit. Ezért a blackjack további előnye, hogy folyamatosan te vagy az osztó.

Blackjack oldalfogadásai

A blackjackben a mellékfogadások további tétekre utalnak, amelyeket a fő téttől külön lehet tenni egy normál leosztás során. Ezek a fogadások nem kapcsolódnak az eredeti téthez, és előrejelzéseket tartalmaznak a játékos vagy az osztó által kapott lapokról.

A blackjackben elérhető mellékfogadások a következők:

Amint korábban említettük, a blackjack játék során a leggyakoribb mellékfogadás a biztosítás. Ez az opció csak akkor elérhető, ha az osztónak ásza van.

A Perfect Pairs egy olyan fogadási típus, ahol a kifizetés a játékos kártyapárjain alapul, ellentétben a biztosítással, amely az osztó lapjain alapul. A nyeremény meghatározott két-az-egy-fajta kombinációkért jár.

 • 5 az 1-hez az esélye annak, hogy vegyes párt kapjon, két azonos értékű kártyát öltönytől vagy színtől függetlenül.

 • 12 az 1-hez az esélye annak, hogy azonos értékű és színű, más néven színes párokat kapjunk.

 • Két azonos színű és értékű kártya (tökéletes pár) megszerzésének esélye 25:1. A tökéletes páros fogadással nyerhető pénzösszeg az adott kaszinó fizetési asztalaitól, a paklik számától, és a ház széle. A tökéletes páros fogadások kifizetési tartománya általában 2% és 10% között van. A 21+3 oldaltét lehetővé teszi, hogy a két lapja és az osztó felfordított lapja alapján tétet tegyen. Felhívjuk figyelmét, hogy ez csak 21 éves vagy annál idősebb játékosok számára érhető el.

 • A flöss megszerzésének esélye (az összes azonos színû lap) 5:1.

 • A sor (egymást követő számkártyák) megszerzésének esélye 10:1.

 • A három azonos értékű lap színétől függetlenül (más néven "Three of a kind") 30:1.

 • 40:1 az esélye annak, hogy egy Flush-sort (egy sor egymást követő, azonos színű számkártyát) kapjon.

 • 100 az 1-hez az esélye annak, hogy egy színű hármast (azonos lap három típusa azonos színnel) kapjon.

A 21+3 fogadások házelőnyét a blackjack játékban használt paklik száma befolyásolja. Fontos megjegyezni, hogy bizonyos kombinációk csak akkor jöhetnek létre, ha több pakli van. négy paklival a házelőny 8,78%. Öt fedélzetnél a ház széle 7,81%, hat fedélzeté 7,14%, hét fedélzeté pedig 6,29%.

Hogyan találhatok jó hírű Blackjack online kaszinót?

Kérjük, először tekintse meg weboldalunk oldalait. Részletes kutatást végzünk minden online blackjack kaszinóban, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a legjobb grafikával, a legmagasabb kifizetésekkel és nagyszerű bónuszokkal rendelkezik, valamint biztonságos és biztonságos. Ne hagyatkozzon kizárólag a Google-keresésre. Keressen olyan webhelyet, amely valódi készpénzes és ingyenes játéklehetőségeket kínál. Az ingyenes blackjack játékok segíthetnek a kaszinó „próbavezetésében”, mielőtt valódi pénzt fektetne be.

Következtetés

Összefoglalva, az online blackjack egy izgalmas játék hosszú történelemmel és stratégiai játékmenettel. Nagyon népszerűvé vált az izgalmat és az ügyességet egyaránt élvező játékosok körében. Az online kaszinóknak köszönhetően a játékosok könnyedén hozzáférhetnek ehhez a klasszikus játékhoz saját otthonuk kényelméből.

Az online blackjack fogadási lehetőségek és változatok széles skáláját kínálja, amelyek a kezdő és tapasztalt játékosokat is kielégítik. Valósághű játékmenetet és grafikát kínál, amely szimulálja a hagyományos kaszinói környezet izgalmát. Csatlakozz a virtuális asztalhoz, használd a stratégiáidat, és próbálj szerencsét, hogy elérd a hőn áhított 21 pontot. Az online blackjack segítségével egy izgalmas és kifizetődő ügyességi és szerencsejátékban élhetsz át, miközben megpróbálod legyőzni az osztót.

XMas Party
Játék
Totems Of Gold
Játék
Shark’s Bay
Játék
Santa’s Jackpot
Játék
Ocean’s Treasures
Játék
Mistress Of Pyramid
Játék
Leprechaun’s Gold
Játék
HalloWin
Játék