Online Póker

0-02-05-f8c5212b4637af426fbbf40146a6dc99daa9c0f0caa1b9dc5e84cd24c49e0562_b8a55dc1fa776c-removebg-preview

Online pókerezés

Különféle pókerjátékokat találhat az online kaszinókban, beleértve a Texas Hold’emet, a stud pókert és az ötlapos húzást. Játszhat a számítógép ellen virtuális játékokban, vagy versenyezhet élő, nagy tétű versenyeken profi kereskedőkkel az online kaszinókban.

Akár új a pókerben, akár egy tapasztalt rajongó, mindig jó ötlet felfrissíteni a szabályokkal kapcsolatos ismereteit. Noha ennek a népszerű kártyajátéknak számos változata van, csak néhányat kell ismernie az online játék megkezdéséhez.

Wild Texas
Játék
Jacks or Better
Játék
Double Double Bonus
Játék
Joker Poker
Játék
Jacks or Better
Játék
Deuces Wild
Játék
Bonus Deuces Wild
Játék
All Aces Poker
Játék
Aces and Eights
Játék
Aces and Faces
Játék
Jacks or Better
Játék
Aces and Faces
Játék
Jacks or Better Double Up
Játék
Casino Hold’em
Játék
Tens or Better
Játék
Deuces Wild
Játék
Three Card Poker Deluxe
Játék
Three Card Poker
Játék
Tens or Better 5 Hand
Játék
Tens or Better 1 Hand
Játék
Tens or Better 50 Hand
Játék
Tens or Better 100 Hand
Játék
Tens or Better 10 Hand
Játék
Joker Poker 50 Hand
Játék
Joker Poker 5 Hand
Játék
Joker Poker 100 Hand
Játék
Joker Poker 10 Hand
Játék
Joker Poker 1 Hand
Játék
Jacks or Better 50 Hand
Játék
Jacks or Better 5 Hand
Játék
Jacks or Better 100 Hand
Játék
Jacks or Better 10 Hand
Játék
Jacks or Better 1 Hand
Játék
Deuces Wild 50 Hand
Játék
Deuces Wild 5 Hand
Játék
Deuces Wild 100 Hand
Játék

Online póker a kaszinóban

Az online pókeroldalak minimális rezsiköltségeik miatt alacsonyabb áron kínálhatnak játékokat. Nem kell nagy helyszínt bérelniük vagy számos alkalmazottat fizetniük, ami lehetővé teszi számukra, hogy alacsony tétű vagy ingyenes játékokat kínáljanak. A kezdők elkezdhetik az ingyenes online pókert, továbbléphetnek az alacsony tétű játékok felé, és végül magasabb tétek felé haladhatnak, ha jól megértik a szabályokat.

Az online póker weboldalak a hagyományos kaszinóknál alacsonyabb áron kínálhatnak versenyeket. Egyes online pókerversenyek nyertesei akár személyes versenyekre is jogosultak lehetnek a kaszinókban.

Hogyan működik az online póker?

A különböző típusú pókerjátékoknak, mint például a „HORSE” és az „Omaha”, megvannak a saját szabályai és játékmenete. A póker alapfogalma azonban könnyen megtanulható. A cél az, hogy jobb lapja legyen, mint az ellenfeleinek. Az egyik legnépszerűbb és legegyszerűbb változat a Texas Hold’Em. A következő öt alapvető lépés a lejátszáshoz:

 • Az osztó kiosztja a játékosoknak a lapjaikat, a játékosok pedig megteszik kezdeti téteiket.

 • A közös lapok leosztása után egy licitkör következik.

 • A negyedik lap leosztása után egy újabb licitkör következik.

 • Az utolsó kártya leosztása után egy újabb licitkör következik.

 • A leszámoláskor a még játékban lévő játékosok felfedik lapjaikat.

Az online pókerjátékok típusai

Az online póker a játékok és változatok szélesebb választékát kínálja, mint az offline póker. Ennek az az oka, hogy az online pókertermekben nincsenek fizikai korlátok. Annyi játékot, asztalt és variációt kínálnak, amennyit csak akarnak anélkül, hogy sok helyet foglalnának el. Ezenkívül, ha több helyre van szükségük, könnyen és olcsón bővíthetik online az internetet, ellentétben az offline pókerrel, ahol a nagyobb alapterület megszerzése kihívást jelenthet.

Két offline szoba csak a legnépszerűbb játékokat kínálja, általában Holdem készpénzes játékokat és versenyeket. Alkalmanként előfordulhat, hogy van egy Omaha vagy az osztó által választott játékuk. Egy másik ok, amiért bizonyos változatokat nem lehet offline lejátszani, az az, hogy speciális szoftvert igényelnek. Például a fast-fold pókert nem lehet élőben játszani.

Ha szeret különféle típusú pókert játszani, akkor az online platformok különféle játékokat, variációkat és fogadási típusokat kínálnak. Segítségül megadjuk a leggyakrabban játszott online pókerjátékok listáját. Ezek általában a következőket tartalmazzák:

 • Texas Holdem
 • Omaha
 • Stud
 • Verseny
 • Vegyes játékok
 • 5 lapos húzás
 • Badugi

Más pókerjátékok is elérhetőek, de előfordulhat, hogy nem minden pókeroldalon kínálják őket, mint a fent említett gyakoribb játékok. Ezenkívül minél ritkább a játék, annál ritkábban találhatja meg játékra. Azonban minden pókeroldal lehetőséget biztosít a no-limit, a pot-limit és a fix-limit fogadásra.

A legnépszerűbb játékok a no-limit, ezt követi a pot-limit. Itt választhat készpénzes játékokat, versenyeket és sit-and-go versenyeket (SNG). Ha nem biztos ezekben, vagy hogy melyiket válassza, olvassa el összefoglalóinkat, valamint előnyeit és hátrányainkat, hogy jobb képet kapjon.

Hogyan válasszuk ki a legjobb online pókerkaszinókat

Szigorú, 7 lépésből álló felülvizsgálati folyamatot alkalmazunk az általunk elemzett pókertermek minőségének meghatározására.

Megbízhatóság

Ha egy pókerterem túl sok rake-et vesz igénybe, vagy rossz a híre a tisztesség miatt, óvatosak leszünk. A pókerezés nem élvezetes, ha a játékot a játékosok ellen hamisítják. Ezért csak azokat a webhelyeket támogatjuk, amelyekben megbízunk, és amelyekben megérdemlik az Ön bizalmát.

Bónuszok és freerollok

A bónuszokhoz és promóciós ajánlatokhoz, például a freerollokhoz való hozzáférés jelentősen növelheti bankrollját, és több játékban vehet részt. A webhelyeket az alapján értékeljük, hogy gyakori, vonzó bónuszokat és további előnyöket biztosítanak mind az új, mind a meglévő játékosok számára.

Játékok és versenyek választéka

Ellenőrizzük, hogy az online pókeroldalak kínálnak-e más játékokat a Texas Hold’em mellett, és különféle nevezési díjakat és vakokat biztosítanak a versenyeken, hogy mindenki részt vegyen.

Mobil póker

Ha egy pókerwebhely rendelkezik dedikált alkalmazással vagy mobiloldallal, amely jól működik okostelefonokon és táblagépeken, az azt mutatja, hogy a webhely modern technológiával készült. A jó póker kaszinóoldalaknak kompatibilisnek kell lenniük az Apple iOS és Android készülékekkel.

Kifizetési sebesség

Fájdalmas lehet, ha nehézségekbe ütközik a kifizetés fogadása során, miután megnyerte a nagy pénznyereményt. Ha tisztességesen nyert, könnyen és gyorsan ki kell tudnia fizetni. Azt tanácsoljuk, hogy ne használjon olyan webhelyeket, amelyekről úgy tartják, hogy nem fizetnek.

Népszerűség

Fontos annak biztosítása, hogy egy online pókerteremben elegendő játékos legyen ahhoz, hogy ne játsszon alulnépesedett asztaloknál vagy ne találjon elérhető játékokat. A webhely játékosforgalmának ellenőrzése megelőzheti az ilyen problémákat.

Véleményünk

Kiértékeltük a legjobban értékelt webhelyeinket, és megállapítottuk, hogy az összes említett kategóriában kiválóak. Ezek a webhelyek biztonságosak, különféle asztalokkal rendelkeznek a különböző játékformátumokhoz, nagy forgalommal, gyors kifizetéseket biztosítanak, és megbízható ügyfélszolgálattal rendelkeznek. Ezért ezeket a pókertermeket ajánljuk a játékosok legjobb online célpontjaként.

Hogyan lehet nyerni a Poker Online-on?

Ha valódi pénzzel szeretne nyerni az online pókerben, fontos, hogy jobban megértse a játékot. Ahhoz, hogy sikeres játékos lehessen, először meg kell ismerkednie a következő szempontokkal.

 • Megjegyezze meg a pókerleosztások helyezéseit.

 • Tudjon meg többet az asztal pozíciójának fontosságáról és funkciójáról.

 • Fejlessze készségeit az erős bankroll kezelésében és fenntartásában.

 • A mi segítségünkkel felkészülhet, mielőtt az osztó ellen játszana. Csak tanulmányozza a korai vagy késői pozícióban való játék előnyeit, és ismerje meg, hogyan kezelheti hatékonyan bankrollját.

Valódi pénzes póker és ingyenes online póker

Íme egy rövid áttekintés a valódi pénzes online pókerjátékok előnyeiről és hátrányairól az ingyenes játékkal szemben.

A valódi pénzes online póker előnyei

 • Jó játékkal vagy szerencsével jelentős mennyiségű pénzt nyerhet.
 • Játék közben lehetősége van az üdvözlő bónusz igénybevételére és hűségpontok gyűjtésére.
 • A készpénzes játékokban egyes játékosok csak blöfföléssel fedik fel valódi színüket.

Valódi pénzes online póker hibák

 • Ha rossz ütemet tapasztal, vagy gondatlan hibát követ el, tényleges pénzt veszíthet.
 • Ha homályos változatokat választ, előfordulhat, hogy nem talál elég asztalt a játékhoz.

Ingyenes online póker előnyei

 • Kockázat nélkül, biztonságos környezetben gyakorolhatja képességeit.
 • Fedezzen fel új pókertípusokat, amelyeket még nem ismert.
 • Talán kipróbálhatsz egy lazább pókerstílust, és még új barátokat is szerezhetsz.

Ingyenes online póker hibák

 • Nagyon valószínűtlen, hogy pénzdíjat nyer, kivéve a freeroll versenyeket.
 • A játékosok nem viselkedhetnek ugyanúgy egy játékban valódi készpénz nélkül.

Ítélet

Bár a póker alapszabályait néhány perc alatt elsajátíthatod, a játék elsajátítása sok időt vehet igénybe a más játékosok által használt változatok és változatos stratégiák miatt. A fenti tippek és információk célja, hogy segítsenek készségeid fejlesztésében és jobb játékban.

Ha úgy érzed, készen állsz a kezdésre, esetleg némi gyakorlás után a szabad játékmódban, az ezen az oldalon felsorolt ​​weboldalak kiváló választások a játékosok számára, függetlenül a tapasztalati szintjüktől.

XMas Party
Játék
Totems Of Gold
Játék
Shark’s Bay
Játék
Santa’s Jackpot
Játék
Ocean’s Treasures
Játék
Mistress Of Pyramid
Játék
Leprechaun’s Gold
Játék
HalloWin
Játék