Progresszív játékgépek

A jackpot nyerőgépek, ismertebb nevén progresszív jackpotok, nagyon eltérőek. A jackpotjuk egyáltalán nincs rögzítve. Ehelyett a főnyereményt minden alkalommal odaítélik, amikor egy játékos tétet tesz. A szokásos, nem progresszív nyerőgépekkel ellentétben ezek a jackpotok dollármilliókat kínálhatnak egyszerre. Amikor egy nyereményt nyer, a plusz összeg eltűnik, és a bónusz összege visszaáll az alapértelmezett értékre.

Fokozatosan növekszik, ahogy egyre több fogadást tesznek egy slot hálózaton belül. A progresszív jackpotok, például a Melon Madness Deluxe hálózatba köthetők. Ez azt jelenti, hogy ha több kaszinó kínálja ugyanazt a jackpot nyerőgépet, ugyanaz a jackpot lesz elérhető az adott játékot kínáló összes kaszinóban. Így bárki, aki ezen a kaszinólistán játszik, megnyerheti a legnagyobb nyereményt.

Mennyit remélsz nyerni?

Az első lépés annak eldöntésében, hogy melyik játékgép a legmegfelelőbb az Ön számára, hogy kitalálja, mennyit remél nyerni. Ha bizonyos összeget szeretne nyerni a fogadásával, egyszerűen böngésszen a közösségi nyerőgép-katalógusok között. Ott találsz olyat, ami megengedi. A normál nyerőgépek gyakran olcsóbbak, mint a progresszív nyerőgépek, így imádni fogod őket. Ha életet megváltoztató összeget szeretne keresni (és itt milliókról beszélünk), akkor a csésze teája hatalmas progresszív főnyeremény lehet. Ne feledje, hogy a progresszív jackpotok többe kerülhetnek, és a hagyományos nyerőgépekkel ellentétben nincs sok választási lehetőség.

A siker esélye

Hasznos lenne, ha a siker esélyeit is figyelembe venné. A hagyományos pénznyerő automaták jackpotjai általában ugyanazokkal a trigger funkciókkal rendelkeznek. Például megnyerheti a jackpotot, ha egy nyerővonalra 5 jackpot szimbólum kerül. Az RTP azért is fontos, mert megmondja, milyen gyakran nyerhet. Ha Ön a progresszív nyerőgépek rajongója, akkor a Sizzling Hot Free játékot kell játszania.

Jack egy fazékban

A progresszív jackpot nyerőgépek azonban különféle módokon fizethetik ki nyereményeiket. Némelyikhez 5 karakter szükséges. Vannak, akiknek meg kell pörgetniük a bónuszkört, másoknak meg kell győzniük az azonnali nyereményjátékot, és néhányat egyszerűen véletlenszerűen osztanak ki. Általában a progresszív jackpotokat nehezebb megnyerni, ezért nem nyerik meg őket olyan gyakran. Azt is megfontolhatja, hogy jackpotja más kaszinók más játékosai számára is elérhető. Ez azt jelenti, hogy valaki más is elérheti előtted a főnyereményt. Ez nem fordulhat elő hagyományos játékgépekkel, mert a jackpot mindig elérhető.

XMas Party
Játék
Totems Of Gold
Játék
Shark’s Bay
Játék
Santa’s Jackpot
Játék
Ocean’s Treasures
Játék
Mistress Of Pyramid
Játék
Leprechaun’s Gold
Játék
HalloWin
Játék